En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binaların bünyesına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Doğrusu, bel kemiği üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak derunin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma midein kullanılan bir bapdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Eğer bir yangın kapısı midein fiyat fasılaştırması gestaltlıyor ise bu durumda en dobra opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna için en gerçek hediyeı kaldırmak olacaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de Yangın çıkış kapısı istanbul tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Binalarda kâin yangın bapları ve esas bapların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page